Tujutiga Suites : Hotel Terbaik Di Kuningan Jakarta

Tujutiga Suites : Hotel Terbaik Di Kuningan Jakarta

🏩 NamaTujutiga Suites
🏡 English NameTujutiga Suites
✈ LokasiKuningan, Jakarta
🌄 Rating Lokasi9.1
💵 RateRp.159.218,50 – Rp.931.939,00
🚥 Total Review97
Bintang2 ★★☆☆☆
❤ Spesial Rate Rp.613.502,00 Rp.318.437,00

Kuningan adalah pilihan yang sangat bagus bagi wisatawan yang tertarik dengan pusat perbelanjaan dan restoran. Anda tak harus mengeluarkan uang besar ke luar negeri, karna berlibur di Jakarta dan menginap nyaman bisa anda dapatkan di Tujutiga Suites. Apakah anda sudah mempunyai kegiatan untuk liburan? Traveling yuk ke Jakarta, karena disana ada beberapa destinasi menarik.

Banyaknya tempat wisata di Jakarta menjadikan pertumbuhan ekonomi disekitar tumbuh, salah satunya hotel Tujutiga Suites dengan bintang 2 yang siap memanjakan kamu. Terlebih lagi krn hotel Tujutiga Suites mempunyai view indoor dan outdoor yang memukau, bisa anda lihat di gambar yang sudah kami sertakan.

  1. WiFi gratis di semua kamar
  2. Museum Nasional

Rata-rata rate hotel di Jakarta mulai Rp 159.218,50,- sampai Rp 931.939,00,- namun ternyata anda bisa mendapatkan promo Rp 318.437,00. Di Jakarta terdapat sebuah hotel mewah dengan konsep unik, namanya Tujutiga Suites.

Hotel yaitu sebuah tempat yang dapat dibilang wajib ketika kamu sedang berliburan di kota Jakarta, krn suasana Jakarta memang terkenal nyaman. Para traveler yang kebetulan sedang di Jakarta, hadirnya hotel Tujutiga Suites bisa dibilang cukup membantu.

Galeri Hotel Jakarta

Berikut ini galeri foto hotel di Kuningan Tujutiga Suites, atau lebih tepatnya Tujutiga Suites

Ternyata di Jakarta ada hotel murah namun pelayanan dan interior, jangan ditanya deh. Namanya hotel Tujutiga Suites dengan rate mulai Rp 159.218,50,- dijamin kamu menikmati traveling. Hotel di Jakarta rupanya ada yang menawarkan konsep layaknya traveling di luar negeri, cukup hemat krn kamu hanya wajib datang ke Tujutiga Suites.

Review Hotel Tujutiga Suites

Dibawah ini beberapa komentar dari traveler yang telah menginap di Tujutiga Suites Jakarta:

  • Nadinia
    Nadinia
    Tujutiga Suites – (9.6) ★★★★☆

    Nunggunya sempet lama karena udh booked via agoda tp gak di reserved kamarnya sama pihak tujutiga. 20 menit lah di nunggu di receptionist sampe akhirnya masuk kamar. But overall very good, kamarnya homie bangett sukakkk?

  • Antara
    Antara
    Sangat Baik – (8) ★★★★☆

    Когда принимаешь душ, пол в ванной полностью покрывается водой.
    Грязные выключатели и раковина, отмывала сама
    Есть полноценная кухня с посудой
    Район торговых центров, даунтаун .. удобно передвигаться на грэб

  • Ursula
    Ursula
    Love The Room – (9.6) ★★★★☆

    Best room, very comfy and nice design.ost importantly, it is very clean. I like the mini kitchen style they have and big fridge inside the room. Very helfull for longer period stay.

  • Debora
    Debora
    Need Better Maintenance – (5.2) ★★☆☆☆

    I stayed for 3 days, but my room was only cleaned on 1 day. The security is not 24/7, so it was inconvenient as sometimes the guard was not available while the door was locked. Hygiene is not good enough, and bathroom was smelly.
    Value for money and great location, but not interested to stay again.

  • Margina
    Margina
    So Close To Mega Kuningan – (8.8) ★★★★☆

    so close to mall lotte, ambasador and kuningan city
    the room so huge, and have facility more than I expect

  • Shenny
    Shenny
    Really Nice Place N Location – (10) ★★★★★

    Really nice place n location

  • Aria
    Aria
    Its A Good Place To Stay In South Jakarta – (9.6) ★★★★☆

    I was impressed by the cleanliness and the ambiance of the place. TujuTiga Suites is located on South Jakarta (but close to Central Jakarta). The place is easy-to-find by google maps. The staffs were really friendly and helpful. If i visit Kuningan District, i will consider TujuTiga Suites for place to stay on.

  • Nike
    Nike
    Cocok Buat Staycation – (8.4) ★★★★☆

    Plus:
    – kasurnya nyaman meski bahan bedsheet dan bedcovernya ga terlalu lembut
    – ada piring, gelas, sendok, microwave, dan tempat cuci piring
    – internetnya kenceng
    -TV besar tapi channelnya ga gitu banyak
    –
    Minus:
    – deposit tunai Rp250ribu
    -tidak ada lift
    – tidak ada pemanas air, harus ke lantai 3 untuk ambil sendiri di dispenser
    – kamar mandinya sempit

  • Lita
    Lita
    Recomended, Overall Very Nice – (10) ★★★★★

    Kaca bening loby sebaiknya dikasih tanda supaya tidak tertabrak, karena tidak kelihatan perbedaannya dengan pintu kaca.
    Great place…

  • Olivia
    Olivia
    Spektakuler – (9.6) ★★★★☆

    Toiletriesnya kurang shampoo aja. Overall quite good and comfy. Ohhh, one more thing last minute akan check out tiba-tiba listrik padam. Dont know why?? Sempat terpikir apa karena waktunya check out. Tapi, timelimit nya kan sampai jam 12 sedangkan itu belum jam 12. Ternyata, tokennya habissss…. Well, supposed to be they already prepared once the token has finished.

  • Andita
    Andita
    Love The Room! But… – (7.6) ★★★☆☆

    The room is great, the design is very modern. It’s a great value. The bathroom has funny smell sometimes, I don’t know why but it’s still bearable. There’s a microwave and refrigerator that’s really helpful when I stayed there. Sadly the internet doesn’t work. Overall, very enjoyable!

  • Mona
    Mona
    Memuaskan ! – (10) ★★★★★

    Seperti di rumah sendiri, super nyaman dan bersih sekali

    Pasti balik lagi untuk menginap di sini !

  • Shela
    Shela
    Spektakuler – (9.2) ★★★★☆

    Nice interior and futuristic futures, tapi kenap handuk dan perlengkapan lainnya cuma satu? Tidak boleh early check in. Hiffffphhh

  • Yuda
    Yuda
    Excellent!!!! – (10) ★★★★★

    The location, the design, comfy, hommy, the staff was very helpful. Lovesss the room so much!!! Definitely will be back!!!

  • Erina
    Erina
    Clean And Cozy – (10) ★★★★★

    Clean rooms, stylish and minimalist concept building

  • Ester
    Ester
    Fasilitas, Lokasi Serta Kebersihan Sangat Memuaskan – (10) ★★★★★

    Staffnya ramah..fasilitas, lokasi serta kebersihan sangat baik.

  • Robertus
    Robertus
    Sangat Baik – (7.6) ★★★☆☆

    Small car park but value for money for the room

  • Anita
    Anita
    Comfy Room,helpful Staff – (7.6) ★★★☆☆

    2nd time staying here, and this time for 2nite. maybe tujutiga should improved their tv Channel. Its only mandarin movies there ?. And the bathroom floor should be more clean. The rest is good, u got microwave,fridge,and sink inside the room.

  • Amirul
    Amirul
    Very Helpful And Polite Staff – (9.6) ★★★★☆

    The location was great, decent traffic in the area and accessible to all nearby attractions. And most importantly, the staff was very polite and very helpful. Youll be in good hands staying here.

  • Sarita
    Sarita
    Five Stars For All, One Star For The Staff – (8.4) ★★★★☆

    I want to give it all 5 rating, but one morning one of the staff opened my door without knocking.

  • Ivena
    Ivena
    Worth Every Penny – (9.6) ★★★★☆

    The room was well designed and reallly spacious. Ive been staying in one of those similar housing in this area as well and I must say this is the best one so far. You got your own mini pantry complete with basin, microwave and also huge fridge. The only cons is it can be really noisy if you got the corner room that is facing directly to the main road but it is not a dealbreaker for me after all. A huge shoutout to one of the guy whos taking care of the gate there. He gave his outmost to accommodate the guest. I forgot something in my room and he was looking for it and keeping it safe until my next stay. Totally worth it to stay here!

  • Fika
    Fika
    Highly Beyond My Expectation – (10) ★★★★★

    First time I went there, its quite confusing for finding this place. Its said its nearby Indomaret Point, but I couldnt find it when I arrived and stopped in a space parking next to Indomaret. When I asked people around, its really in front of my face. The grey high solid iron fence covered more than half of the building and its name sign of tujutiga suites hehe. The best impression of this place is THE ROOM! WOW! I extremely got impressed. Its very very very mesmerizing me since day 1. I thought the room is simple as on app, buttttt NO. A lot of facilities such as a mini kitchen that consists of 2 doors refrigerator, sink, microwave, plates, forks, spoons. the bathroom has the sophisticated door :”D, working table, a big flat screen tv and No reason for you to have a messy room because many drawers, cupboards, compartments to put all your stuff. An additional, Its really nearby Lotte Shopping Avenue, Mall Ambassador, ITC Kuningan, Pasar Festival. ONE MORE, EXTREMELY AFFORDABLE!

  • Shenny
    Shenny
    Nice – (8) ★★★★☆

    Nice

  • Vicky
    Vicky
    Amazing Place To Stay – (9.2) ★★★★☆

    Very clean, comfort, friendly staff, faciliites are good, furniture too.
    Location is strategic and there are some minimarket on the front of the suite too.

  • Edvan
    Edvan
    Very Good – (9.6) ★★★★☆

    The facilities are nice!
    Modern affordable accommodation!.

  • Fika
    Fika
    You Should Stay Here, I Bet You Feel The Same Like Me – (10) ★★★★★

    First time I went there, its quite confusing for finding this place. Its said its nearby Indomaret Point, but I couldnt find it when I arrived and stopped in a space parking next to Indomaret. When I asked people around, its really in front of my face. The grey high solid iron fence covered more than half of the building and its name sign of tujutiga suites hehe. The best impression of this place is THE ROOM! WOW! I extremely got impressed. Its very very very mesmerizing me since day 1. I thought the room is simple as on app, buttttt NO. A lot of facilities such as a mini kitchen that consists of 2 doors refrigerator, sink, microwave, plates, forks, spoons. the bathroom has the sophisticated door :”D, working table, a big flat screen tv and No reason for you to have a messy room because many drawers, cupboards, compartments to put all your stuff. An additional, Its really nearby Lotte Shopping Avenue, Mall Ambassador, ITC Kuningan, Pasar Festival. ONE MORE, HIGHLY AFFORDABLE!

  • Sarita
    Sarita
    The Place Is Good But.. – (6.4) ★★★☆☆

    Pros:
    1. Location is good
    2. Size of room is good
    3. Modern design
    4. You got microwave and refrigerator

    Cons:
    1. Dirty bathroom, I am not talking about cockroaches kind of dirty, but I can see many brown stain on walls.
    2. Dirty walls
    3. When I arrived, probably because they are shorthanded for staff due to idul fitri, I found some..yellow crumbles on bed.
    4. Booking room with window was the worst decision. I can literally hear the sound of every vehicles that passed by, or even people chitchatting in front of the place.

    The place is just overpriced for what they offer to the buyer. It is probably because of the extraordinary modern interior design. With this price, its better to just stay at budget hotel where they at least, provide breakfast and a more quite environment.

  • Koonjo
    Koonjo
    Good – (9.6) ★★★★☆

    clean and good location

  • Clarence
    Clarence
    Sangat Baik – (8) ★★★★☆

    This place is stylish and comfortable. Good to stay here
    But the bed can be cleaner, and the bathroom design can be better.
    The toilet always wet due to bad design.

  • Meika
    Meika
    No Place For Parking – (10) ★★★★★

    No place for parking

  • Astri
    Astri
    Late Check In Tapi Ketersediaan Kamarnya Gada – (5.2) ★★☆☆☆

    Jadi waktu itu saya pesan dadakan sekitar jam 10malem, dan saya late check in sekitar jam 1 pagi. Sewaktu saya mau check in, yang terima adalah securitynya, karena staffnya sudah pulang. Dan yang mengecewakan adalah…. securitynya bilang kamar yang dipesan itu PENUH!! saya kaget karena di AGODA sudah check in dan bayar, akhirnya… win win solution dengan cara security bayar cash sesuai harga kamar karena ketidaktersediaan kamar.

    Its alright sih cuma saya kecewa karena kamarnya yang penuh saat check in tapi di AGODA masih available… coba dong AGODA dan hotel di kondisikan lagi karena saya sebagai konsumen merasa kecewa atas pelayanannya. Terimakasih

  • Agus
    Agus
    Sangat Dekat Dengan Kawasan Pasar Festival – (8.4) ★★★★☆

    Kamar mandi cukup bersih, hanya saja perlengkapan mandi hanya diberikan untuk 1 orang saja. Penginapan yang sudah menyediakan microwave dan kulkas 2 pintu serta tempat cuci piring, Ada pantry terpisah juga yang bersih. Kasur bersih dan nyaman, sangat tenang untuk istirahat. Area sekitar penginapan sangat dekat dengan minimarket, atm, tempat jajan dan tempat makan. Parkiran mobil ada, parkiran motor pun ada, serta tidak berbayar. Receptionist sangat senang untuk membantu

  • Gladys
    Gladys
    Good And Clean But No Elevator – (8) ★★★★☆

    Penginapan yang cukup bersih dan nyaman tempat tidur cukup nyaman

  • Yana
    Yana
    Rekomendasi – (9.6) ★★★★☆

    Lokasi Hotel yang mudah terjangkau, dekat dekat minimarket dan warung sembako sehingga mudah jika ingin membeli keperluan keluarga yang membawa anak-anak, bisa minum sepuasnya tanpa harus membeli dan masak makanan instan.
    Jaringan TV segera diperbaiki atau diganti dengan yang lebih bagus.

  • Anita
    Anita
    Nice Place To Stay – (8.4) ★★★★☆

    The room is okay with sink,fridge and microwave. Value for money and good decor, friendly staff. Its feels homey.
    Maybe they should improve the cleanness at the bathroom, and change the blanket into the smoother one. Its feels ichi when we used it.
    Oh ya,please provide 2 towel, 2 shower amenities and 2plate inside regarding we staying there for 2person.
    Overall its nice and good place to stay,many nearby food and convenience store by minute walking.

  • Sunarti
    Sunarti
    Good Interior – (9.6) ★★★★☆

    The place really nice, i really like the ambience. Minimalist but really relaxing.

  • Victoria
    Victoria
    Recommend – (8.8) ★★★★☆

    Please improve facilities inside the room

  • Febby
    Febby
    Marvelous! – (9.6) ★★★★☆

    Super clean and very nice staffs! will be my regular place to stay

  • Vivian
    Vivian
    Sangat Baik – (8) ★★★★☆

    没有吹风筒/机x3 重要事情乘以三
    员工很有亲和力,但打给柜台三次都没人接,需要自己下楼找他们,比起员工我觉得他们比较像家庭帮佣。
    地点挺好的,对面是一间较大的便利商店,附近也有好几间商场,但整栋建筑物不显眼(铁门是灰色的)就比较难发现很容易就走过头,指示牌什么的也没有 ~我因此在门外徘徊了好久XD
    房间是真的挺令人满意的(没有照骗嫌疑!!),有微波炉有冰箱,每一层有小厨房~以这个价格能住到这样的地方性价比高出天际

  • Andani
    Andani
    Good – (8.8) ★★★★☆

    Good

  • Febriana
    Febriana
    Nice Place – (10) ★★★★★

    Nice place to stay.. complete facility…

  • Ursula
    Ursula
    Nice Compact Room. Good Design. – (8.8) ★★★★☆

    (+)The room is very nice. Good design. Comfy bed. Cold AC. There is small microwave and kitchen – sort of. Clean and tidy.

    (-) The frontdesk staff is rarely available, you might wait a while before the staff help you for check in. Very limited parking lot – only for 2 to 3 cars.

  • Mega
    Mega
    Di Atas Rata-rata – (6) ★★★☆☆

    When The first time I have arrived at The hotel , My first impression was good for this hotel . Then when I got in to The room , it was unbelievable . I kill nearly 10 mosquitoes and I call the receptionist to show her . She was shocked by looking at all he mosquitos in the floor that I have killed . Then I ask her can I get another room . She gave me the other room . The fact the hotel is nice , new building , everything is nice actually . But shame that the people there don’t really take a good care of the room and building .

  • Fembriana
    Fembriana
    Spektakuler – (9.6) ★★★★☆

    Kamar bersih, lega, Ada pantry kecil untuk microwave n kulkas cocok utk yg bawa anak kecil utk simpan asi atau mpasi. Untuk pantry Umum mungkin bisa ditambah kelengkapannya.

  • Meika
    Meika
    No Place For Parking – (10) ★★★★★

    No place for parking

nb )

  1. Harga hotel Tujutiga Suites yang tertera pada halaman ini mungkin saja tidak update, untuk itu pastikan untuk melihat harga terbaru pada tautan yang tertera.
  2. Review hotel Tujutiga Suites diatas berasal dari beberapa situs booking hotel terkemuka.

Demikian ulasan atau review hotel Tujutiga Suites, semoga postingan tentang Tujutiga Suites : Hotel Terbaik Di Kuningan Jakarta ini dapat membantu Anda dalam memilih hotel sekitar Kuningan kota Jakarta. Silahkan klik tombol dibawah ini sesuai dari aplikasi yang ingin dituju, untuk langsung menuju ke hotel Tujutiga Suites.

Baca juga

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *